ABB/ Power One Aurora Omvormers

HERSTELLING

Een zonne-omvormer kan verschillende problemen hebben, hieronder kan u voor de ABB-PowerOne omvormers de meest voorkomende fouten terugvinden.

 

Mocht u uw Power One omvormer niet terugvinden, de fouten bij dit merk van omvormers zijn universeel. Bijvoorbeeld een E031 bij een 3.0kW of 3.6kW omvormer is dezelfde fout en dezelfde prijs.

De meeste herstellingen zijn complexere herstellingen waarbij soldeerwerk nodig is. Deze herstellingen voeren wij allemaal zelf uit maar zal afhankelijk van het moment of complexiteit niet direct uitgevoerd kunnen worden.

Indien u wenst dat wij het toestel komen demonteren en later monteren, hou er dan rekening mee dat wij hiervoor 50€ per uur excl. BTW tellen. Ook voor het aantal keren op en af rijden.

Power One Aurora PVI-3.0/3.6/4.2/5.0/ ....
Herstellingen
GARANTIE

Wij bieden standaard 1 jaar garantie op de door ons herstelde toestellen.

NO CURE NO PAY

Indien wij uw toestel niet of niet volledig kunnen herstellen, dan betaalt U niets. Wij rekenen geen onderzoekskosten aan.

SNELHEID

Dankzij onze kennis, labo & ruime stock, zijn wij in staat uw toestel snel te herstellen. Zo kan u uw toestel snel terug gebruiken.

KENNIS

Dankzij onze opgebouwde kennis en de gedrevenheid van onze medewerkers, zijn wij instaat uw toestel correct en volledig te herstellen. 

Herstelcenter.be

Brusselsesteenweg 52

3020 Herent

016 63 23 11

info@herstelcenter.be

Openingsuren:


Ma-Vrij:   10u-18u 
Za:           Op afspraak

Zo:           Gesloten

Heeft U een vraag? Contacteer ons!

  • Facebook - Herstelcenter.be
  • Instagram - Herstelcenter.be

Herstelcenter.be  © 2020 | Algemene voorwaarden