Toestel Defect?

LEVENSLANGE GARANTIE*
KLAAR TERWIJL U WACHT
HOGE KWALITEITS ONDERDELEN

WAT DOEN WE?

Herstelcenter.be is een professionele hersteller van niet enkel uw iPhone, smartphone, tablet, maar ook voor andere elektronica zoals laptop's , gameconsoles,... Voor de reparatie van alle soorten elektronische gadgets kan u bij ons terecht. Wij werken altijd op basis van no cure no pay, met 1 jaar tot levenslange garantie* en kwalitatieve onderdelen. Zo heeft u een volwaardig alternatief tegenover het aankopen van een nieuw toestel.

 

Gelegen te Herent aan de afrit van de autostrade, met parking voor de deur, zijn wij maar een kwartiertje rijden van Tienen.

WAAROM HERSTELCENTER

KENNIS

Dankzij onze opgebouwde kennis en de gedrevenheid van onze medewerkers, zijn wij instaat uw toestel correct en volledig te herstellen. 

GARANTIE

Wij bieden standaard 1 jaar garantie op de door ons herstelde toestellen. Op onze schermherstellingen & het vervangen van onderdelen bieden wij levenslange garantie*

NO CURE NO PAY

Indien wij uw toestel niet of niet volledig kunnen herstellen, dan betaalt U niets. Wij rekenen geen onderzoekskosten aan.

LABO

Ons herstellabo is uitgerust met de laatste meettoestellen en apparatuur om snel en efficiënt de defecte componenten in uw apparaat te herstellen.

SNELHEID

Dankzij onze kennis, labo & ruime stock, zijn wij in staat uw toestel snel te herstellen. Zo kan u uw toestel snel terug gebruiken.

 

Herstelcenter.be

Brusselsesteenweg 52

3020 Herent

016 63 23 11

info@herstelcenter.be

Openingsuren:

Ma:        10h-18h op afspraak
Di-Do:   10h-18h 
Vrij-Za:  10h-18h  op afspraak

Heeft U een vraag? Contacteer ons!

  • Facebook - Herstelcenter.be
  • Instagram - Herstelcenter.be

Herstelcenter.be  © 2018 | Algemene voorwaarden